68000 Бісер Preciosa Чехія (натуральний глазурований, світло-блакитний)

Колірсвітло-блакитний
Фактуранатуральний глазурований
Склад100% скло
Розмір10/0 (діаметр 2,2-2,4 мм)
Формакруглий
Фасовка5 грам в ЗІП-пакеті і має стікер з номером бісеру
ВиробникPreciosa Ornela Чехія

12.00

Артикул: 68000 Категорія: Бренд: Preciosa Ornela

Опис

68000 – круглий чеський бісер №10 виробництва фірми Preciosa(Преціоза). Діаметр бісеринки 2,2-2,4 мм. Цей бісер є одним з кращих товарів за співвідношенням ціна/якість. Чеський бісер відрізняється високою якістю і однорідністю розмірів, кількість відбракованого бісеру мінімальна. Він виготовляється з високоякісного скла за особливою технологією. Широкий діапазон кольорів. А спеціальне додаткове оздоблення поверхні дозволяє досягти додаткових оптичних ефектів. Наш асортимент бісеру доступний для замовлення у пакетиках по 5 грам. Також ви можете замовити і іншу кількість бісеру, кратну 5 г. Колір бісеру на фотографіях може відрізнятися від реального відтінку. Ми здійснюємо відправлення бісеру в Київ, Тернопіль, Харків, Херсон, Чернівці чи будь-яке інше місто України або за кордон.
Розмір бісеру в даному випадку №10, означає кількість бісеринок що поміщається у відрізку 1 дюйм(2,54 см). Під цей розмір бісеру в основному друкуються всі схеми і заготовки. Якщо в схемі вказана кількість бісеринок в штуках , поділіть її на 80 щоб знати скільки замовляти в грамах. Це буде необхідна вам кількість з урахуванням приблизно 10% запасу.
Зверніть увагу! В різних партіях постачання ті ж самі номери можуть відрізнятись по відтінках. Бісер серій 161хх, 171хх, 371хх, 381хх має нестійкий колір і при неналежному догляді ці номера можуть втратити колір.

Додаткова інформація

Бісер
Бісер

Класифікація бісеру

Фасовка

Країна виробник

Розмір бісеру

Колір

,

More
Виробник

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “68000 Бісер Preciosa Чехія (натуральний глазурований, світло-блакитний)”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.